Nieuwe dierenarts

In het nieuwe jaar zal Manouk Rog-Hölscher ons team komen versterken. Hieronder stelt zij zich graag aan jullie voor.

Beste huisdiereigenaren en huisdieren van Dierenkliniek Spaland,

Graag wil ik mijzelf even aan u voorstellen, want vanaf 2 januari 2018 mag ik mij toevoegen aan jullie welbekende team van dierenkliniek Spaland!

Mijn naam is Manouk Rog-Hölscher, 28 jaar, geboren en getogen in Schiedam.
Van jongs af aan wilde ik al dierenarts worden. Het moment dat ik werd ingeloot voor de studie Diergeneeskunde in Utrecht, was dus als een droom die uitkwam. In 2013 heb ik mijn diploma behaald en ben ik direct aan de slag gegaan om mijn droom waar te maken. Ik kwam terecht bij een praktijk in Delft, waar ik de afgelopen 4,5 jaar met veel plezier heb gewerkt. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: Dierenkliniek Spaland!

Mijn interesses in de Diergeneeskunde liggen vooral bij de interne geneeskunde, weke delen chirurgie en dermatologie. Hierin blijf ik mezelf verdiepen en ontwikkelen, je bent als dierenarts nooit uitgeleerd! Het leukste aan dierenarts zijn vind ik, dat het elke dag weer een verrassing is wat er op je pad komt. Er is geen dag hetzelfde.
Ik behandel elke patiënt met zoveel mogelijk zorg, aandacht en liefde, en hoop dat alle dieren (én baasjes) gezond en tevreden de praktijk verlaten.
Naast mijn werk als dierenarts besteed ik mijn vrije uren graag o.a. aan sporten en aan mijn twee Mopshonden Rambo en Pepe.

Onze huisdieren zijn onderdeel van de familie, en daarom is het zó belangrijk dat we met z'n allen elke dag ons uiterste best doen om alle huisdieren gezond te houden, en ik kijk er naar uit u hierbij te helpen in het leuke team van Dierenkliniek Spaland!

Tot snel!

Groetjes, Manouk 

« Laatste nieuws