Onze kliniek

Onze kliniek

Dierenkliniek Spaland is een betrokken en professionele dierenartsenpraktijk waar het draait om goede zorg en het welzijn van dieren én hun eigenaren.

Onze praktijk is al sinds 1985 gevestigd in Schiedam-Noord op de grens tussen de wijken Spaland en de Woudhoek. Wat ooit begon als een eenmanszaak in een portacabin op de zandvlakte die tegenwoordig Spaland heet, is uitgegroeid tot een moderne kliniek. Een team van zeven medewerkers, waaronder drie dierenartsen, behandelen en verzorgen elke dag patiënten uit Schiedam-Noord en omstreken!

Receptiebalie Dierenkliniek SpalandDierenkliniek Spaland is ingericht en toegerust om uw huisdier zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen helpen. Hoe groot het diergeneeskundig specialisme en vakmanschap ook is, het is vooral belangrijk om de juiste zorg snel en praktisch aan te bieden. Met andere woorden; we besteden niet alleen veel aandacht aan de faciliteiten in onze kliniek en het up-to-date houden en vergroten van onze medische kennis, we vinden goede service en beschikbaar- en bereikbaarheid                                                                                                                          minstens net  zo belangrijk.


Als één van de weinige praktijken in de regio hebben we vijf avonden per week een avondspreekuur en wordt er overdag altijd door twee dierenartsen in twee spreekkamers tegelijkertijd behandeld om zo lange wachttijden te voorkomen.