top of page
cat-4269479_1920.jpg

ONS
TEAM

Op onze beide klinieken staan wij met een enthousiast team voor u klaar.

Wij werken met 7 dierenartsen en 11 paraveterinairen.

           010 471 07 15
 

Home      >     Onze medewerkers

YURI VELTENAAR

Yuri Veltenaar.png

Yuri Veltenaar erft van zijn vader (Jan Veltenaar) de passie voor het vak en is van kleins af aan dan ook in de dierenartspraktijk te vinden. Hij studeert in 2011 af aan de universiteit voor gezelschapsdieren in Gent. Hij begint direct in de kliniek van zijn vader, waar hij zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in de echografie, chirurgie en de laparoscopie. In 2019 is het tijd voor een extra locatie: Vlaardingen Holy die hij samen met zijn vader opricht. Naast de passie voor het vak krijgt hij van zijn vader ook de liefde voor boxers mee. 

FREDERIKE VAN DITMARSCH

Frederike van Ditmarsch.png

Frederike van Ditmarsch studeert in 2011 af als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Gent. Zij begint direct hierna bij dierenkliniek Spaland. Frederike is geïnteresseerd in de cardiologie en interne geneeskunde. Ook werkt zij graag achter de schermen, zoals de site, social media en informatie avonden voor klanten. Ze is graag met de kindjes op pad en gaat graag naar de zee.

MARIËT KLOMP
 

Onderwerp(7)_edited.png

Mariët Klomp studeert in 2013 af als dierenarts aan de faculteit Utrecht. Ze begint als paardendierenarts en werkt een jaar in Engeland.Omdat ze haar familie mist, gaat ze weer in Nederland aan de slag en maakt ze de overstap naar de gezelschapsdieren. Sinds september 2018 werkt ze bij dierenkliniek Spaland. Haar specialisatie is tandheelkunde.

SIETSKE BOTTERWECK
 

Sietske.png

Sietske Botterweck wilde al vanaf kleins af aan dierenarts worden. In 2022 studeert zij af aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht en vindt haar eerste baan bij ons. Ze is erg enthousiast om eindelijk aan de slag te gaan als dierenarts. Haar interesses liggen op het moment bij echografie, chirurgie en tandheelkunde. Daarnaast doet ze alles wat met diergeneeskunde te maken heeft met veel plezier. 

JAAP VESTJENS

Jaap Vestjens.png

Jaap Vestjens studeert in 2002 af in Gent. Na wat omzwervingen door Nederland is hij in 2008 in het dierenziekenhuis Rotterdam beland. In september 2021 start hij bij dierenkliniek Spaland.

Jaap is een allround dierenarts, die veel plezier beleeft aan laparoscopische ingrepen en echografie.

MANOUK HÖLSCHER

Manouk Hölscher.png

Manouk Hölscher studeert in 2013 af aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht. Ze begint als dierenarts in Delft en in januari 2018 start ze als dierenarts bij dierenkliniek Spaland. Manouk haar voorliefde ligt bij de dermatologie en cardiologie. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan sporten en wandelen met haar twee mopshonden Rambo en Pepe.

LYNN MOLENAAR
 

Lynn.png

Lynn Molenaar studeert in 2014 af aan de universiteit Utrecht. Na eerst als spoedarts te hebben gewerkt in Rotterdam, heeft ze 4.5 jaar in een dorpspraktijk gewerkt en is ze sinds september 2020 bij ons begonnen. Lynn is geïnteresseerd in fysiotherapie en hoopt daar ooit verdere stappen in te kunnen zetten. In haar vrije tijd geeft ze les op een hondenvereniging of traint ze met haar eigen hond.

GAËLLE VIJE
 

Onderwerp(6)_edited_edited.png

Gaëlle Vije studeert in juli 2021 af als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde in Gent. Daarna heeft ze in een eerstelijns kliniek als gezelschapsdierenarts gewerkt om vervolgens in maart 2024 bij ons te starten. Gaëlle vindt vooral de afwisseling tussen opereren en spreekuur draaien erg leuk. Ze heeft momenteel helaas nog geen huisdieren, maar ze hoopt in de toekomst samen met haar vriend een hond te adopteren.

ONZE PARAVETERINAIREN

Ariane van Eijk.png

ARIANE VAN EIJK
 

Ariane van Eijk komt in 2009 bij dierenkliniek Spaland werken. Zij is geïnteresseerd in het gedrag bij de hond, maar vooral de diversiteit binnen de kliniek spreekt haar aan. Daarom werkt ze met plezier op de verschillende afdelingen binnen de kliniek. Thuis heeft zij twee Australian Shephard broertjes, Oli en Lucifer. Oli is regelmatig gezellig te vinden op het werk.

Wilma.png

WILMA LACROIX

Wilma Lacroix rondt in 2015 haar opleiding af. In datzelfde jaar begint ze bij dierenkliniek Spaland.  Als er iemand is die de opname of operatie patiënten graag extra aandacht geeft, is het Wilma. Af en toe gaat ze op eigen kosten een week in een buitenlands asiel helpen. Uit één van deze asiels heeft ze haar hondje Moira meegenomen. Wilma gaat bijna nooit zonder Moira en haar andere hondje Mawie op pad.

 

 

 

Daniëlle Huizer .png

DANIËLLE HUIZER

Daniëlle is in 2019 afgestudeerd als paraveterinair. In februari 2020 is ze bij Dierenkliniek Spaland komen werken. Ze doet dit werk met veel plezier. Ze houdt zich graag bezig met de ziektes en behandelingen van knaagdieren. Thuis heeft ze ook cavia’s en ratjes. In de praktijk vindt ze het leuk om te helpen bij laprascopie en orthopedische operaties. Ook de opname patiënten krijgen wat extra aandacht van haar.

Valery.png

VALERY KLIJN

Valery werkt sinds 2020 bij Dierenkliniek Spaland. Zij heeft onder andere stage gelopen bij Plaswijckpark Rotterdam en heeft daar met verschillende diersoorten gewerkt. Ze is gek op dieren en assisteert graag bij operaties. Dat iedere dag anders verloopt binnen de praktijk vindt ze heel uitdagend. Zelf heeft ze twee katten Mila en Gizmo. In haar vrije tijd speelt ze handbal en doet ze leuke dingen met haar gezin.

Suzanne.png

SUZANNE BROUWER

Suzanne Brouwer werkt sinds 2021 bij ons in de kliniek en is in 2016 afgestudeerd als paraveterinair. Ze wandelt graag met haar hondje Liv en houdt van de afwisseling in de praktijk: balie en OK. 

Marlene Roukema.png

MARLENE ROUKEMA

Marlene Roukema heeft voorheen als verpleegkundige gewerkt. Uiteindelijk heeft zij besloten om zich te scholen tot paraveterinair. In 2022 is zij bij Dierenkliniek Spaland begonnen. In haar vrije tijd is zij te vinden als vrijwilliger in het dierenasiel bij de honden. Maar het allerliefst is zij met haar eigen hond Timmy, twee katten Salem en Norbert. Daarbij is zij gek op knaagdieren en konijnen.

MICHELLE DE WAARD

Michelle de Waard.png

Michelle de Waard gaat in 2012 bij ons in de kliniek aan de slag. Zij houdt van het assisteren bij de operaties en van de geneeskunde van bijzondere dieren.  Zij heeft een zoontje en dochtertje waarmee ze veel op pad is.

IRENE DE WEERDT

Irene de Weerdt.png

Eigenlijk is het de bedoeling om na haar opleiding Medisch Secretaresse in het ziekenhuis te werken, maar in 2005 komt zij terecht in de dierenartsenpraktijk. In 2007 behaalt Irene haar diplima paraveterinair. Zij werkt 13.5 jaar in een kliniek in Castricum, waarna zij in juni 2019 bij dierenkliniek Spaland begint. Irene werkt het liefst in de OK: volledig gefocust op de patiënt, waardoor je even nergens anders aan denkt. Dieren die wat meer moeite hebben om behandeld te worden in de spreekkamer, vindt zij een uitdaging. 

WENDY VAN KOESVELD

wendy.png

Wendy van Koesveld werkt sinds 2019 bij Dierenkliniek Spaland. Naast dat zij para-veterinair is geeft zij ook zwemles. Thuis heeft zij twee Bernedoodles moeder Nina en zoon Simon en twee katten. 

VEERLE VAN DER HAM

Onderwerp(3).png

Veerle van der Ham begint in juni 2020 bij Dierenkliniek Spaland tijdens haar studie Paraveterinair. Regelmatig loopt zij hier stage. Nadat zij in 2021 haar studie afrondt, blijft ze bij ons. Veerle vindt het leuk om te assisteren tijdens het spreekuur en te helpen aan de balie. Thuis heeft zij 2 agapornissen en een cavia.

ROMY DE WINTER

Romy de Winter.png

Na er even uit te zijn, komt Romy de Winter in oktober 2023 weer ons team versterken!

SASCHA BOUT

Sascha Bout.png

Na haar stage blijft Sascha bij ons en begint oktober 2023.

bottom of page