top of page

VACATURE dierenarts

Wij zijn op zoek naar een leuke collega dierenarts om ons team van 7 dierenartsen en 14 assistenten te versterken! Wij hebben 2 groeiende vestigingen in Schiedam en Vlaardingen met een gezellig en enthousiast team.


Wij bieden:

- Ervaren en enthousiaste collega’s die voor je klaar staan en die je graag wegwijs maken in de klinieken

- Een praktijk met een ontspannen en gezellige werksfeer

- Een praktijk om je te ontwikkelen en waarbij nascholing en verdere specialisatie wordt gestimuleerd zowel voor de ervaren als minder ervaren collega

- Werkuren in overleg (bijvoorbeeld 20-30 uur)

- Startdatum in overleg

- Zeer gunstige salariëring

- Een leuke klantenkring


Onze klinieken zijn goed uitgerust met onder andere directe digitale röntgen, een dentale kamer met dentale röntgen en gebitsunit, (cardio)echografie toestellen, laparoscopische- en orthopedische apparatuur, laboratoria etc. Zo voeren wij zowel 1e lijns als 2e lijns ingrepen uit. (Orthopedische ingrepen, Laparoscopische ingrepen, gecompliceerde gebitsbehandeling).


Wij vinden het gezellig om ook buitenom de werkuren leuke dingen met elkaar te ondernemen, zoals een filmavond, een pubquiz en etentjes.


Een leuke plek dus om je diergeneeskundige skills verder te ontwikkelen, maar ook een plek waar je iedere dag een gezellig team om je heen hebt.


Klik hier voor een virtuele tour door onze kliniek in Vlaardingen.


Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een email met CV naar kantoor@dierenkliniekspaland.nl


We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!


179 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page